Trådløse roterende værktøjer

Trådløse roterende værktøjer

Drejeværktøjer er et praktisk valg til små projekter som skæring i trange rum, gravering, udskæring og fjernelse af injektionsmørtel. De er gode til små applikationer på grund af den effektive kraft og den praktiske størrelse. De roterende værktøjer er enten trådløse af elektriske modeller. Dette værktøj svarer meget til de oscillerende multiverktøjer, men har en fast roterende bevægelse. Det fungerer også med høj hastighed, så skærehandlingen er ikke altid den jævneste.

De trådløse drejeværktøjer er de mest bærbare og giver større brugsfrihed. De kan fungere hvor som helst på et jobsted, forudsat at batteripakken er opladet. Det er dejligt at hurtigt afslutte job, der er uden for rækkevidde af en praktisk strømkilde. Imidlertid er den trådløse enheds driftstid begrænset.

Det er kun muligt at arbejde, mens batteriet holder nok opladning, og giv fuld effekt og ydeevne. En typisk fuld opladning er i området fra 60 til 90 minutter, og en fuld opladning tager cirka 3 timer. Den trådløse enhed vil også være lidt tungere, fordi den skal acceptere den ekstra vægt af lithiumbatteriet.

Previous PostNextNext Post

Skriv et svar