Typer af skærmdøre

Typer af skærmdøre

Der er forskellige typer skærmdøre at vælge imellem, herunder traditionelle, udtrækkelige og skydedøre. De kommer i en række forskellige stilarter, teksturer, størrelser og farver. Traditionelle modeller passer direkte ind i udvendige dørstop og åbner udad. Da de er rent funktionelle og grundlæggende, så de bruges mest til bag- og sidedøre, men der er moderigtige på markedet, der passer perfekt til en indgang til hoveddøren.

Udtrækkelige modeller er populære valg til hoveddøre, fordi de ligner en rullegardin. De opbevares i et fjederbelastet hus, der er installeret øverst på siden af ​​dørkarmen. Dette giver dig mulighed for at trække det ned, når du vil slippe frisk luft ind, og derefter vinde det op igen, når du er færdig. Og sidst, skydedøre er et godt valg til gårdhaveindgange med et udvendigt sideskub.

Når du har bestemt dig for, hvilken type du vil have, skal du indstille et budget. Dette hjælper dig med at filtrere og reducere dine muligheder, hvilket gør udvælgelsesprocessen lettere. Det gør det også nemmere at holde sig til en prisgrænse og ikke blive overbevist om at købe noget, du ikke rigtig har brug for. Generelt vil grundlæggende low-end til mid-end-valg koste alt mellem $ 30 og $ 200, mens mellem-til-high-end-valg kan koste op til $ 500 eller mere.

Selvom dørstørrelser generelt er standard, er det vigtigt at måle og dobbelttjekke dine mål, før du køber en. Traditionelle modeller skal være de samme mål som døren bag dem. Oftest skal udtrækkelige modeller matche målingerne af den udvendige marmelade, den installeres i. Glidende terrassemodeller skal måles efter størrelsen på deres paneler. Det er bedst at diskutere de anbefalede målinger til dine skærmdørinstallationsbehov med en autoriseret entreprenør.

Previous PostNextNext Post

Skriv et svar